greenfestival

Edicioni i tretë i Festivalit të Gjelbër!

Posted on 19-09-2018 , by: admin , in , 0 Comments

Sot me datë 19 shtatorë 2018 do të bëhet hapja e edicionit të tretë të Festivalit të Gjelbër!
19-21 Shtatorë, salla 1 Tetori, Prishtinë.
Ejani dhe vizitoni shtandin tonë dhe njihuni me ofertat dhe produktet tona!

greenfestival

 

green festival

share:

Leave a comment