Brickos
0

Jaha Solar arrin marrëveshje me kompaninë “BRICKOS” për projektimin, furnizimin dhe instalimin e sistemit fotovoltaik me kapacitet 1.17 MWp

1 Comments , in

Me kënaqësi të madhe i’u njoftojmë që kemi arritur marëveshje me kompaninë “Brickos” sh.p.k për projektimin, furnizimin dhe instalimin e sistemit fotovoltaik me kapacitet 1.17 MWp. Fabrika e tullave “BRICKOS” SH.P.K. është njëra ndër fabrikat e para të prodhimit të materialeve ndërtimore nga argjila e pjekur. Fabrikë ndodhet në fshatin Korminjan i Ulët, në largësi […]

Albi Mall
0

Albi Mall ul rrezikun e ndotjes së ambientit!

0 Comments , in

Ndotja e ajrit në Kosovë gjatë viteve të fundit ka qenë një ndër problemet kryesore. Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, shkaktarët kryesorë të ndotjes së ajrit janë industria, transporti dhe lëndët djegëse. Gjithmonë sipas këtij Instituti që nga viti 2014 ndotja e ajrit në Kosovë po shkon duke u rritur sa që në vitet e fundit ka kaluar edhe […]

Eco Solar System
0

Jaha Solar arrin marrëveshje me kompaninë “ECO SOLAR SYSTEM DOO” për projektimin, furnizimin dhe instalimin e sistemit fotovoltaik në kulm me kapacitet 996 kWp

0 Comments , in

Me kënaqësi ju njoftojmë se Jaha Solar ka arritur marëveshje për projektin e rradhës në Mal të Zi me kompaninë ECO SOLAR SYSTEM DOO, PODGORICA për projektimin, furnizimin dhe instalimin e sistemit fotovoltaik në kulm me kapacitet 996 kWp që është edhe projekti më i madh atje. Edhe kësaj rradhe oferta jonë u përzgjodh si […]

0

Jaha Solar arrin marëveshjen për projektimin, furnizimin, instalimin dhe lëshimin në punë të projektit të parë fotovoltaik në Mal të Zi

0 Comments , in

Jaha Solar arrin marëveshjen për projektimin, furnizimin, instalimin dhe lëshimin në punë të projektit të parë fotovoltaik në Mal të Zi me kompaninë Invicta. Kapaciteti i projektit është 416.00 kWp. Jaha Solar arrin të del kompania me ofertën më të mirë teknike dhe financiare në një tender privat në konkurrencë me kompani të mëdha ndërkombëtare. […]

Jaha Solar Green Energy SGE
0

Sëshpejti projekti më i madh fotovoltaik në Rajon.

0 Comments , in

Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se sot kemi nënshkruar kontratën me kompaninë SGE për projektimin dhe ndërtimin e centralit fotovoltaik me kapacitet 3 MWp. Plantacioni do të ndërtohet në fshatin Novosellë, Kamenicë. Ky është projekti më i madh i kësaj natyre në rajon! It is our pleasure to inform you that we have signed EPC […]

Jaha Solar
0

Ministri Beqaj ka vizituar kompaninë JAHA Solar

0 Comments , in

Ministri i Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj, ka vizituar sot kompaninë e prodhimit të paneleve solare “Jaha Solar”. Gjatë vizitës së kësaj kompanie, ministri Beqaj ka parë nga afër punën që po bëhet në prodhimin e paneleve solare me standarde moderne. Pronarët e “Jaha Solar” e kanë njoftuar ministrin Beqaj me aktivitetin e […]

is a multipurpose and multi layout template with lots of optionsBUY NOW