Brickos

Jaha Solar arrin marrëveshje me kompaninë “BRICKOS” për projektimin, furnizimin dhe instalimin e sistemit fotovoltaik me kapacitet 1.17 MWp

Posted on 09-05-2018 , by: admin , in , 1 Comments

Me kënaqësi të madhe i’u njoftojmë që kemi arritur marëveshje me kompaninë “Brickos” sh.p.k për projektimin, furnizimin dhe instalimin e sistemit fotovoltaik me kapacitet 1.17 MWp.

Fabrika e tullave “BRICKOS” SH.P.K. është njëra ndër fabrikat e para të prodhimit të materialeve ndërtimore nga argjila e pjekur. Fabrikë ndodhet në fshatin Korminjan i Ulët, në largësi prej 1 km në jug të degëzimit të rrugëve Gjilan, Kamenicë, Bujanovc.
Kompania “BRICKOS” me instalimin e sistemit solar fotovoltaik synon uljen e faturave të energjisë elektrike dhe njëkohësisht uljen e ndotjes së ambientit.

I falenderojmë klientët tanë për përkrahjen e dhënë kompanisë sonë si prodhues vendor.

Bashkohuni edhe ju….

1 Comments found

 1. Te nderuar bashkeatdhetar,
  Jam i interesuar per instalim te panelave tuaj. Ju lutem a mundemi te na tregoni ne pytjet si në vijim:
  1. Sa e ka output in W per 1 meter katrore
  2. Sa here eshte Silici i fitruar
  3. Çmimi per panel , jam I interesuar per 20 panela

  Me informo në tjmetolli@icloud.com
  Pershendetje

Leave a comment