HappyNewYear

JAHA Solar ju uron Gëzuar viti i ri 2018 – Happy new year 2018

Posted on 29-12-2017 , by: admin , in , 0 Comments

Të dashur miq,

2017-ta ishte një vit plot ngjarje emocionuese për ekipin e JAHA Group. Nëse shofim prapa në këtë vit, ne kemi një numër të madh të kampanjave, projekteve dhe zhvillimeve të suksesshme.

Këto arritje nuk do të realizoheshin pa ndihmën e klientëve tanë të nderuar, partnerëve të biznesit dhe mbështetësve të tjerë. Prandaj, ju lutem na lejoni që t’u përcjellim urimet tona më të ngrohta për ju dhe familjet e juaja.

Ju urojmë Vitin e Ri me një fillim madhështor për 2018.

Ne presim me padurim ndarjen e entuziazmit tonë diellor me ju në Vitin e Ri.

***JAHA Solar Team***

*******************************************************************************************************

Dear friends,

2017 was an eventful and exciting year for the JAHA GROUP team. We can look back on a number of successful campaigns, projects and successful developments.

These achievements would never exist without you as our esteemed customers, business partners and supporters. So please allow us to reach out with warm seasonal greetings to you and your family.
We wish you a Happy New Year and a peaceful start into a magnificent 2018.

We are very much looking forward to sharing our solar enthusiasm with you in the New Year.

***JAHA Solar Team***

Leave a comment