jaha solar

Kongresmeni Amerikan Eliot Engel vizitoi fabrikën “JAHA Solar”

Posted on 22-11-2017 , by: admin , in , 0 Comments

jaha solar factory

Kongresmeni Amerikan Eliot Engel i shoqëruar nga biznismeni i njohur Shqipëtar që vepron në ShBA Hari Bajraktari, të hënen me datë 20.11.2017 ka vizituar fabrikën për prodhimin e paneleve solare “JAHA Solar”.

jaha solar

Kongresmeni u njoftua me procesin e prodhimit që bënë “JAHA Solar”, fabrik kjo e para dhe momentalisht e vetmja në Kosovë dhe rajon për prodhimin e paneleve diellore. Kongresmeni Eliot Engel i dha mbështetje të fuqishme Fadil Hoxha, pronarit të “JAHA Solar” për investimet që është duke i bërë në zhvillimin ekonomik të Republikës së Kosovës.

jaha solar

Leave a comment