LatestNews

Albi Mall - Jaha Solar
0

Albi Mall goes green!

0 Comments , in

Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se sot është nënshkruar kontrata për instalimin e sistemit fotovoltaik 500 kWp në mes të Albi Mall dhe Jaha Solar. Albi Mall synon shfrytëzimin e...

Read More