Latest Technology

“JAHA SOLAR” factory was inaugurated on June 2nd, 2016 at an initial capacity of the first production line of 50 MW per year, presenting the latest technology in the production of photovoltaic solar panels. We have increased our capacity to 200 MW.

Innovation

Jaha Solar is a new business in the Energy sector of Kosovo and innovator in this field in our country.

Advanced Standards

“JAHA SOLAR” applies most advanced standards for manufacture of photovoltaic (PV) modules, sale and installation of photovoltaic systems.

SERVICES

You need these services too

Manufacture

JAHA Solar with its manufacturing capacity aspires wide placement of productivity in the international arena. Production of solar panels aims to promote interest and support for the spread of renewable energy.

Sale of Solar Panels

JAHA Solar Factory provides products – photovoltaic solar panels with high performance and quality, meeting the most advanced standards. Solar panels are provided with a warranty applied internationally for the longevity and productivity, resistant to temperature up to + 125 ̊ C, enabling them as very desired product for buyers from different countries of the world.

Installation

JAHA Solar provides exclusive services for the complete installation of photovoltaic solar system carried out by a professional and certified team of engineers and technicians.

WE OFFER MORE

You need these services too

Technical Support

Technical Support

Technical support from our well prepared staff from the area of technology, machinery and electricity, young human resources, very collaborative in readiness to consider the needs of local and international clientele.

ISO Certified

ISO Certified

Jaha Solar is certified with management system as per EN ISO 9001:2008 in accordance with TÜV NORD CERT procedures.

German Quality

German Quality

This certifies that the company “JAHA Solar” is authorized to provide the product mentioned below with the mark as illustrated.

German Quality

German Quality

On the inspection of a product manufacturing facility applied for TÜV NORD CERT approval marks

About us

Our history and achievements

JAHA GROUP in 2016 has continued investing in production activities in Kosovo. Jaha Group has established the unit “JAHA SOLAR” and opened a factory for production of solar panels located in Fushë Kosovë. “JAHA SOLAR” factory was inaugurated on June 2nd, 2016 at an initial capacity of the first production line of 50 MW per year, presenting the latest technology in the production of photovoltaic solar panels.

Attractive workplace

Educated Staff

JAHA Solar has well prepared staff from the area of ​​technology, machinery and electricity, young human resources, very collaborative in readiness to consider the needs of local and international clientele.

The Continuous Investment

Jaha Solar factory will continue its investment on 2017, by running the additional strategic project in creating a production capacity up to 200 MW solar panels per year.

Career Opportunity

Make the difference with JAHA Solar

JAHA Solar is committed to making a difference. As one of the leading integrated solar energy solution companies in Europe we do just that. JAHA Solar can offer you an exciting career opportunity, working with like-minded people who embrace individual differences regardless of culture, gender or religion. We reward people on results and, whatever career path you choose, we will develop and challenge you to make a difference.

12 years product guarantee

LATEST NEWS

greenfestival
0

Edicioni i tretë i Festivalit të Gjelbër!

No Comments , in Uncategorized

Sot me datë 19 shtatorë 2018 do të bëhet hapja e edicionit të tretë të Festivalit të Gjelbër! 19-21 Shtatorë, salla 1 Tetori, Prishtinë. Ejani dhe vizitoni shtandin tonë dhe...

Brickos
0

Jaha Solar arrin marrëveshje me kompaninë “BRICKOS” për projektimin, furnizimin dhe instalimin e sistemit fotovoltaik me kapacitet 1.17 MWp

No Comments , in Jaha Solar

Me kënaqësi të madhe i’u njoftojmë që kemi arritur marëveshje me kompaninë “Brickos” sh.p.k për projektimin, furnizimin dhe instalimin e sistemit fotovoltaik me kapacitet 1.17 MWp. Fabrika e tullave “BRICKOS”...

Albi Mall
0

Albi Mall ul rrezikun e ndotjes së ambientit!

No Comments , in Jaha Solar

Ndotja e ajrit në Kosovë gjatë viteve të fundit ka qenë një ndër problemet kryesore. Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, shkaktarët kryesorë të ndotjes së ajrit janë industria, transporti dhe lëndët djegëse....

Eco Solar System
0

Jaha Solar arrin marrëveshje me kompaninë “ECO SOLAR SYSTEM DOO” për projektimin, furnizimin dhe instalimin e sistemit fotovoltaik në kulm me kapacitet 996 kWp

No Comments , in Jaha Solar

Me kënaqësi ju njoftojmë se Jaha Solar ka arritur marëveshje për projektin e rradhës në Mal të Zi me kompaninë ECO SOLAR SYSTEM DOO, PODGORICA për projektimin, furnizimin dhe instalimin...

0

Jaha Solar arrin marëveshjen për projektimin, furnizimin, instalimin dhe lëshimin në punë të projektit të parë fotovoltaik në Mal të Zi

No Comments , in Jaha Solar

Jaha Solar arrin marëveshjen për projektimin, furnizimin, instalimin dhe lëshimin në punë të projektit të parë fotovoltaik në Mal të Zi me kompaninë Invicta. Kapaciteti i projektit është 416.00 kWp....

Jaha Solar Green Energy SGE
0

Sëshpejti projekti më i madh fotovoltaik në Rajon.

No Comments , in Jaha Solar

Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se sot kemi nënshkruar kontratën me kompaninë SGE për projektimin dhe ndërtimin e centralit fotovoltaik me kapacitet 3 MWp. Plantacioni do të ndërtohet në fshatin...

Jaha Solar
0

Ministri Beqaj ka vizituar kompaninë JAHA Solar

No Comments , in Jaha Solar

Ministri i Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj, ka vizituar sot kompaninë e prodhimit të paneleve solare “Jaha Solar”. Gjatë vizitës së kësaj kompanie, ministri Beqaj ka parë nga...

HappyNewYear
0

JAHA Solar ju uron Gëzuar viti i ri 2018 – Happy new year 2018

No Comments , in Jaha Solar

Të dashur miq, 2017-ta ishte një vit plot ngjarje emocionuese për ekipin e JAHA Group. Nëse shofim prapa në këtë vit, ne kemi një numër të madh të kampanjave, projekteve...

Jaha Solar
0

Mundësi aplikimi për instalimin e Paneleve Solare Fotovoltaike

3 Comments , in Jaha Solar

Nëse jeni të interesuar të instaloni Sisteme Solare Fotovoltaike në biznesin apo shtëpinë tuaj, atëherë ju ftojmë të aplikoni në Pilot-Projektin për Panele Solare ku do të jeni përfitues i...

jaha solar
0

Kongresmeni Amerikan Eliot Engel vizitoi fabrikën “JAHA Solar”

No Comments , in Jaha Solar

Kongresmeni Amerikan Eliot Engel i shoqëruar nga biznismeni i njohur Shqipëtar që vepron në ShBA Hari Bajraktari, të hënen me datë 20.11.2017 ka vizituar fabrikën për prodhimin e paneleve solare...

Feel free to contact us anytime!CONTACT